Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (17)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.28<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи з 1 по 6
1.
613.28
К 89


    Кузминскій, Н. Е.
    Опредѣленіе качества мясныхъ продуктовъ по цвѣтовому способу анализовъ мяса на амміакъ : дис. на степень доктора медицины Н. Е. Кузминскаго : матеріалы для общественной гигіены / Н. Е. Кузминскій. - С.-Петербургъ : Тип. В. С. Эттингера, Казанская, № 44, 1882. - 91 с. : табл. ; 21,5х15х0,5. - Назва за правилами правопису 1918р. : Определение качества мясных продуктов по цветовому способу анализов мяса на аммиак
Примітки про особливості:
Прим. 81028 : Палітурка - папір, оригінал, стан дефектний, неповний; пагінація - суцільна, зверху.
Збереження документу:
Прим.81028: Деф. : відсутня верхня кришка, нижня кришка - реставрація
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
МЯСО -- MEAT (анализ, история, микробиология, отравления)
МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS (анализ, история, микробиология)
Дод.точки доступу:
Кузминский Н. Е.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

2.
613.28
К 72


    Костовскій, А. С.
    О примѣненіи формальдегида къ сохраненію пищевыхъ припасовъ : дис. на степень доктора медицины А. С. Костовскаго : изъ бактеріологической лабораторіи Военно-Медицинскаго Ученаго Комитета / А. С. Костовскій ; цензор: А. П. Дианинъ, С. В. Шидловскій, И. Ф. Рапчевскій. - С.-Петербургъ : Т-во "Печатня С. П. Яковлева". 2-я Рождественская ул., д. № 7, 1899. - 86 с. : табл. ; 23,5х15,8х0,4. - (Серія диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-медицинской Академіи въ 1898-1899 учебномъ году ; № 65). - Назва за правилами правопису 1918р. : О применении формальдегида к сохранению пищевых припасов
Примітки про особливості:
Прим. 81026 : Палітурка - папір; оригінал, стан поганий (пошкоджений); пагінація - суцільна, зверху.
Збереження документу:
Прим.81026: Деф. : пошкоджена палітурка (відсутні фрагменти), пошкоджена палітурка водою, цвіллю
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ХРАНЕНИЕ -- FOOD STORAGE (история)
ФОРМАЛЬДЕГИД -- FORMALDEHYDE (история)
Дод.точки доступу:
Дианинъ, А. П. \цензор.\
Дианин А. П.
Шидловскій, С. В. \цензор.\
Шидловский С. К.
Рапчевскій, И. Ф. \цензор.\
Рапчевский И. Ф.
Костовский, Антон Степанович (доктор медицины, окончил Императорскую Военно-Медицинскую Академию, военный врач ; 1864-?) \про нього\
Костовский А. С.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

3.
613.28
К 46


    Кіяницынъ, И. И.
    Питательность трески. Опредѣленіе состава и усвояемости азотистыхъ частей ея въ кишечномъ каналѣ человѣка. Матеріалы къ ученію о пищѣ : дис. на степень д-ра медицины И. И. Кіяницына : изъ гигіенической лабораторіи проф. А. П. Доброславина / И. И. Кіяницынъ. - С.-Петербургъ : Тип. Департамента Удѣловъ, Моховая, № 36, 1887. - 57 с. ; 24х16х0,4. - Назва за правилами правопису 1918р. : Питательность трески. Определение состава и усвояемости азотистых частей её в кишечном канале человека. Материалы к учению о пище
Примітки про особливості:
Прим. 81023 : Палітурка - оригінал, папір, стан задовільний (поношений); екслібриси - рамка на палітурці; пагінація - суцільна, зверху.
УДК

MeSH-головна:
ТРЕСКА -- GADUS MORHUA
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD (анализ, история)
Дод.точки доступу:
Кияницын И. И.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

4.
613.28
К 64


    Конухесъ, Г. Б.
    Къ вопросу объ измѣненіяхъ бѣлковаго состоянія молозива и молока : дис. на степень д-ра медицины Г. Б. Конухеса / Г. Б. Конухесъ. - С.-Петербургъ : "Центральная" Типо-Лит. М. Я. Минкова, 3-я Рождественская, 7 , 1900. - 64 с. : табл. ; 22,5х15х0,4. - (Серія докторскихъ диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-медицинской Академіи въ 1899-1900 учебномъ году ; № 60). - Назва за правилами правопису 1918р. : К вопросу об изменениях белкового состояния молозива и молока. - Библиогр.: с. 57-59
Примітки про особливості:
Прим. 80635 : Палітурка - оригінал, папір, стан задовільний (поношений); пагінація - суцільна, зверху.
УДК

MeSH-головна:
МОЛОКА БЕЛКИ -- MILK PROTEINS (анализ, история)
МОЛОКО -- MILK (использование, история)
Дод.точки доступу:
Данилевскій, А. Я. \цензор.\
Данилевский А. Я.
Гундобинъ, Н. П. \цензор.\
Гундобин Н. П.
Кураевъ, Д. А. (приватъ-доцентъ) \цензор.\
Кураев Д. И.
Конухес, Г. Б. (доктор медицины, уроженец Харькова, выпускник мед. факультета Императорского Харьковского университета, педиатр, инфекционист ; 1871-?)
Конухес Г. Б.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

5.
613.28
U95


    Utudjian, Mihrtad.
    La Distinction lait cru et du lait cuit par la méthode d’Arnold [Text] : thése de Doctorat préstntée a la Faculté de Médecine de l’Université de \lausanne par Mihrtad S. Utudjian de Constantinople / M. S. Utudjian. - Lausanne : Imprimerie Fritz Ruedi - Mauras, 1904. - 15 p. : табл. ; 22,5x15x0,2. - Bibliogr. at the end of the art.
Переклад назви: Відмінність між сирим молоком та кип'яченим молоком за методом Арнольда
Примітки про особливості:
Прим. 657 : Палітурка - папір, оригінал; декор - віньєтки; стан видання - задовільний; пагінація - суцільна, зверху.
УДК

MeSH-головна:
МОЛОКО -- MILK (воздействие облучения, история, микробиология)
Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

6.
613.28
V65


    Villiers, A.
    Aliments lactés et aliments gras [Text] / A. Villiers, Eug. Collin, M. Fayolle. - 2-me édition revue et Augmentée. - Paris : Octave doin, Éditeur 8, Place de l’Odéon, 8, 1911. - 352 p. : avec 34 figures dans le texte ; 26,5x18x2. - (Traité des Falsifications et Altérations des Substances Alimentaires). - Bibliogr. at the end of the art.
Є шмуцтитул
Переклад назви: Молочна їжа і жирна їжа
Примітки про особливості:
Прим. 296 : Палітурка - папір, картон (cardboard), коленкор; оригінал; декор - тиснення; стан видання - задовільний; форзац - декоративний папір; пагінація - суцільна, зверху,
Екслібрис:
Прим.296: Морейнис проф. 1931 - власницький напис на тит. арк., форзаці; штамп Libraire C. Deon Montreal на форзаці
Помітки власника колекції: Морейніс Л. К.
УДК

MeSH-головна:
МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ -- DAIRY PRODUCTS (история, микробиология)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАЧЕСТВО -- FOOD QUALITY
ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS (история, фармакокинетика, фармакология)
Дод.точки доступу:
Collin, Eug.
Fayolle, M.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)