Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.287=133.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.
613.28
U95


    Utudjian, Mihrtad.
    La Distinction lait cru et du lait cuit par la méthode d’Arnold [Text] : thése de Doctorat préstntée a la Faculté de Médecine de l’Université de \lausanne par Mihrtad S. Utudjian de Constantinople / M. S. Utudjian. - Lausanne : Imprimerie Fritz Ruedi - Mauras, 1904. - 15 p. : табл. ; 22,5x15x0,2. - Bibliogr. at the end of the art.
Переклад назви: Відмінність між сирим молоком та кип'яченим молоком за методом Арнольда
Примітки про особливості:
Прим. 657 : Палітурка - папір, оригінал; декор - віньєтки; стан видання - задовільний; пагінація - суцільна, зверху.
УДК

MeSH-головна:
МОЛОКО -- MILK (воздействие облучения, история, микробиология)
Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

2.
613.28
V65


    Villiers, A.
    Aliments lactés et aliments gras [Text] / A. Villiers, Eug. Collin, M. Fayolle. - 2-me édition revue et Augmentée. - Paris : Octave doin, Éditeur 8, Place de l’Odéon, 8, 1911. - 352 p. : avec 34 figures dans le texte ; 26,5x18x2. - (Traité des Falsifications et Altérations des Substances Alimentaires). - Bibliogr. at the end of the art.
Є шмуцтитул
Переклад назви: Молочна їжа і жирна їжа
Примітки про особливості:
Прим. 296 : Палітурка - папір, картон (cardboard), коленкор; оригінал; декор - тиснення; стан видання - задовільний; форзац - декоративний папір; пагінація - суцільна, зверху,
Екслібрис:
Прим.296: Морейнис проф. 1931 - власницький напис на тит. арк., форзаці; штамп Libraire C. Deon Montreal на форзаці
Помітки власника колекції: Морейніс Л. К.
УДК

MeSH-головна:
МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ -- DAIRY PRODUCTS (история, микробиология)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАЧЕСТВО -- FOOD QUALITY
ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS (история, фармакокинетика, фармакология)
Дод.точки доступу:
Collin, Eug.
Fayolle, M.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)